پرش به محتوای اصلی

دستگیری جاعلان سکه و مصنوعات فلزی در شهرستان میانه

کد خبر 417089
43

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری دو نفر جاعل سکه و مصنوعات فلزی و کشف ارز خارجی به ارزش یک میلیارد و 500میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ «رمضان الهوردیان» اظهار کرد: در پی خبرهای واصله مبنی بر جعل سکه و مصنوعات فلزی توسط افراد سودجو، موضوع در دستور کار پلیس اماکن شهرستان قرار گرفت.

الهوردیان افزود: مأموران پس از انجام کارهای تخصصی و اطلاعاتی پیچیده متوجه وجود کارگاه ساخت و جعل سکه و مصنوعات فلزی در یکی از شهرستان‌های هم‌جوار شدند که پس از اخذ دستور قضایی در بازرسی از محل مذکور تعداد 40 قطعه انواع سکه، شمش و مصنوعات فلزی جعلی، دستگاه‌ها و تجهیزات تولید قطعات مذکور و ارزهای خارجی به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال و تعداد قابل توجهی مهر، کارت تبلیغاتی و فاکتور جعل شده به نام طلافروشان معروف شهرستان را از محل کشف کردند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که در این رابطه دو نفر متهم دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد از مردم خواست که در خرید هرگونه سکه و طلاجات نهایت دقت را داشته باشند و ضمن خرید از طلافروشی‌ها و مراکز معتبر، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به پلیس 110 اطلاع دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.