پرش به محتوای اصلی

دستگیری بازیکن سابق رئال مادرید و رئیس باشگاه اوئسکا به اتهام شرط‌بندی

کد خبر 546739
45

چند بازیکن سابق و شاغل در فوتبال اسپانیا از جمله بازیکن پیشین رئال مادرید و رئیس باشگاه اوئسکا، به اتهام تبانی برای تعیین نتایج برخی بازی‌ها دستگیر شدند.

در ادامه مبارزه مقامات اسپانیایی با فساد تبانی و شرط بندی، امروز (سه‌شنبه) بازیکنان و عوامل سابق و فعلی چند تیم در دسته‌های اول و دوم فوتبال این کشور دستگیر شدند که آگوستین لاساوسا رئیس باشگاه اوئسکا هم جزو آنهاست.

طبق اعلام شبکه سروی‌مدیا، این افراد متهم هستند که با هدف کسب درآمد از طریق شرط‌بندی، برای تعیین نتایج برخی بازی‌ها اقدام کرده‌اند.

در این این افراد نام بازیکنانی مانند رائو براوو بازیکن سابق رئال مادرید (در فاصله سال‌های 2001 تا 2007) به عنوان سرکرده باند تبانی و شرط‌بندی، بورخا فرناندز از رئال وایادولید، کارس آراندا بازیکن سابق سویا، سامو سایس از ختافه، اینگو لوپس بازیکن دپورتیو لاکرونیا دیده می‌شود. این لیست همچنین شامل خوان کارلوس گالیندو رئیس کادر پزشکی باشگاه اوئسکا می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.