پرش به محتوای اصلی

در قراردادهای خودرویی بر استفاده حداکثری از توان داخل تاکید داریم

کد خبر 63683
159

معاون وزیر صنعت گفت: در تمام قراردادهای منعقد شده یا در حال انعقاد خودروسازان داخلی با شرکای خارجی و مخصوصا فرانسویها استفاده حداکثری از توان داخل و قطعه سازان داخلی مورد تاکید بوده است.

به گزارش  بازتاب به نقل از وزارت صنعت، محسن صالحی‌نیا، معان امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود : رسیدن به حداکثر داخلی سازی از الزامات این قراردادها بوده و وزارت صنعت ،‌معدن و تجارت با تاکید موضوعات را پیگیری و رصد می کند.

وی یادآور شد : مسلما توجه به تیراژ اقتصادی در تولید چه در محصول نهایی و چه قطعات و مجموعه های خودرو مد نظر ما و سرمایه گذاران داخلی و خارجی نیز هست.

صالحی نیا ادامه داد : بر این اساس در تمامی قراردادها مبنای تولید محصولات بر روی پلت فرمهای مشترک و تولید چند محصول بر روی یک پلت فرم ، تیراژ مورد نظر اقتصادی لحاظ خواهد شد.

به گفته وی در این صورت استفاده از توان ساخت داخل و قطعه سازان جنبه اقتصادی به خود می گیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.