پرش به محتوای اصلی

درگیری پلیس با شرور و جنایتکار مسلح در فیروزآباد

کد خبر 1021820
درگیری پلیس با شرور و جنایتکار مسلح در فیروزآباد

مسوولان انتظامی استان فارس از درگیری مامورین پلیس امنیت عمومی شهرستان فیروزآباد با شرورِ جانی و مسلحِ سابقه‌دار خبر داده اند. دراین درگیری سه پلیس مجروح شدند.

فرد شرور در فضای مجازی اقدام به تهدید جان و مال مردم کرده که دستگیری وی در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان فیروزآباد قرار گرفت.

روابط عمومی پلیس فارس روز دوشنبه اعلام کرد : فرد جنایتکار در پوشش مردم عادی و در یک فرصت غافلگیر کننده با اسلحه جنگی به سمت ماموران تیراندازی و متواری می‌شود که در این حادثه سه نفر از عوامل انتظامی مجروح و بلافاصله به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل می‌شوند.

همچنین اقدامات و تدابیر لازم برای دستگیریِ شرورِ سطحِ یک منطقه به صورت ویژه در دست اقدام بوده و تاکید می‌شود با هرگونه شرارت و ناامنی قاطعانه برخورد خواهد شد.

اخبار تکمیلی در خصوص دستگیری و مجازات شرور جنایتکار متعاقباً اعلام خواهد شد.

شهرستان فیروز آباد در فاصله ۱۲۰ کیلومتری جنوب غرب شیراز دراستان فارس قرار دارد.

ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.