پرش به محتوای اصلی

درگیری خونین بر سر سرقت آبگرمکن

کد خبر 1172920
درگیری خونین بر سر سرقت آبگرمکن

شامگاه یکشنبه گزارش وقوع یک قتل به قاضی محسن اختیاری، بازپرس ویژه قتل تهران اعلام شد؛ مردی ۵۰ ساله بر اثر ضربه خنجر در جریان یک درگیری جان خود را از دست داده بود.

طبق بررسی‌ها، مقتول در حیاط منزلش با دوست ۳۰ ساله‌اش، فرهاد، درگیر شده و این درگیری به قتل او انجامیده است. بر اساس گفته‌های همسایه‌ها، فرهاد سابقه سرقت داشته و یکی از آنان دیده بود که او در نبود صاحبخانه وارد خانه شده و آبگرمکن را سرقت کرده است. همین موضوع باعث اختلاف و درگیری میان آن دو شده بود.

شاهدان می‌گویند فرهاد پس از اعتراض به اتهام دزدی، با مقتول گلاویز شد و با خنجر چند ضربه به او وارد کرد و سپس از محل گریخت.

به گزارش همشهری، جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل شده و تحقیقات پلیسی برای دستگیری قاتل فراری همچنان ادامه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.