پرش به محتوای اصلی

داوطلبان کرونایی کنکور از امروز فرم خوداظهاری را تکمیل کنند

کد خبر 738327
داوطلبان-کرونایی-کنکور-از-امروز-فرم-خوداظهاری-را-تکمیل-کنند

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فرآیند خوداظهاری داوطلبان کرونایی کنکور سراسری ۹۹ در سایت این سازمان خبر داد.

فاطمه زرین‌آمیزی اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات به آن دسته از داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ که دچار بیماری کرونا شده‌اند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری یا در منزل قرنطینه هستند)، این سازمان با هماهنگی وزارت بهداشت تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کرده است.

وی افزود: بر این اساس داوطلبانی که علائم بیماری آنها از تاریخ ۱۶ مردادماه به صورت قطعی تایید شده است، باید از امروز چهارشنبه ۲۲ مرداد تا فردا پنجشنبه ۲۳ مرداد با مراجعه به درگاه اینترنتی این سازمان (بخش آزمون سراسری)، فرم خوداظهاری را تکمیل کنند.

سخنگوی سازمان سنجش ادامه داد: بعد از تکمیل فرم خوداظهاری، گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا شامل تاییدیه بیمارستان، یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا را در بخش مورد نظر بارگذاری کنند.

به گزارش ایرنا،زرین آمیزی هدف از این اقدام را جداسازی داوطلبان کرونایی از سایر کنکوری ها اعلام کرد و گفت: داوطلبانی که این فرم را تکمیل کنند، بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت از سایر داوطلبان جدا می‌شوند و آزمون آنها در یکی از بیمارستان‌های تعیین شده فقط در شهرهای محل آزمون به همراه سایر داوطلبان مبتلا به بیماری کرونا برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، امکان تغییر در درخواست به هیچ وجه وجود ندارد.

بنا بر این گزارش، کنکور سراسری ۹۹ در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مردادماه و اول شهریورماه با رقابت یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۳۱ نفر برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.