داور دیدار پرسپولیس و الدوحیل مشخص شد

شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ ۱۸:۳۱
داور پرسپولیس و الدوحیل

بازی پرسپولیس – الدحیل در هفته ششم از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا با قضاوت داوران ژاپنی برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پرسپولیس و الدحیل بازی برگشت خود را از ساعت 19:30 روز سه‌شنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار خواهند کرد.

علاوه بر تیم الدحیل، تمام عوامل برگزاری این مسابقه که از سوی کنفدراسیون اعزام خواهند شد، روز یک شنبه وارد تهران می‌شوند و همگی روز چهارشنبه تهران را ترک می‌کنند.

ناظر اصلی این مسابقه میکاییل تولکاچف از قرقیزستان است. احمد تالیف از ازبکستان و راکیشف کنات از قرقیزستان به ترتیب ناظران ورزشگاه و امنیتی خواهند بود.

این بازی را مانند مسابقه رفت، تیم داوری ژاپنی قضاوت می‌کند. لیدا جامپی که در بازی رفت داور VAR بود، در این پیکار، داور وسط است. همچنین نیشی هاشی و تاکبه یوسوکه کمک‌های او خواهند بود. یاموموتو یودای نیز داور چهارم است.

براین اساس، فونگ یافت جیم از هنگ‌‎کنگ دستیار VAR خواهد بود، هیرویوکی که در بازی رفت داور وسط بود و آراکی یوسوکه هم در گروه داوری VAR حضور دارند. عبدول بسیط حمید از مالزی نیز افسر اطلاعات VAR است.

دیدگاه‌ها 0

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.