پرش به محتوای اصلی

/ در حال بروز رسانی است/

خیابان جمشید مشایخی رسما نامگذاری شد

کد خبر 531356
40

پلاک خیابان زنده‌یاد جمشید مشایخی با حضور خانواده‌ی این هنرمند و جمعی از اهالی سینما و مسوولان رسما نامگذاری شد.

مراسم آئین رونمایی از سردیس جمشید مشایخی و پلاک خیابان به نام او برای تغییر اسم خیابان «ج» در منطقه یک تهران عصر 13 اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

نادر مشایخی (فرزند جمشید مشایخی)، علی دهکردی، منوچهر شاهسواری (مدیرعامل خانه سینما)،احمد مسجد جامعی (عضو شورای اسلامی شهر تهران و… از حاضران این برنامه هستند.

در ادامه بزرگداشت جمشید مشایخی هم ساعت ۱۶:۳۰ در موزه سینما برپا خواهد شد.

جمشید مشایخی متولد ۶ آذر ۱۳۱۳ بود که ۱۳ فروردین امسال بر اثر عارضه بیماری در بیمارستان درگذشت.

او سال ۱۳۳۶ به استخدام اداره تازه تأسیس هنرهای دراماتیک درآمد و فعالیت حرفه‌ای را از سال ۱۳۴۹ به‌طور رسمی شروع کرد. مشایخی طی این مدت در حدود ۲۰۰ فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی ایفای نقش کرد و با بیشتر کارگردان‌های شناخته شده نسل‌های مختلف سینما و تئاتر ایران همکاری کرد و جوایز بسیاری را بدست آورد.

به گزارش ایسنا، فیلم‌ها و سریال‌هایی همچون “قیصر”، “هزاردستان”، “گاو”، “کمال‌الملک”، “گلهای داودی”، “شازده احتجاب” و “روز واقعه” از جمله آثار ماندگار مشایخی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.