پرش به محتوای اصلی

خورشیدی‌فر: رکوردگیری جهانی احتمالا در لیگ وزنه‌برداری انجام می‌شود

کد خبر 542398
16

مربی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: تیم اعزامی به جهانی ۲۰۱۹ تایلند براساس رکوردگیری‌ای که احتمالاً در لیگ برتر انجام می‌شود، مشخص خواهد شد.

علی‌اکبر خورشیدی‌فر در مورد اینکه گفته می‌شود مسابقات کشورهای اسلامی بعد از جهانی برگزار خواهد شد، اظهار داشت: این اتفاق بدی نیست، حالا همه حواس‌مان معطوف به مسابقات جهانی می‌شود و مشکلی هم وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: ما برنامه تمرینی‌مان را داریم، بعد از آسیایی بچه‌ها ریکاوری کردند و برای آنها استراحت فعال در نظر گرفته شد. رکوردها هم گام به گام بهتر خواهد شد چون وزنه‌برداران ما در استراحت نیمه فعال هستند.

به گزارش تسنیم ،مربی تیم ملی وزنه‌برداری در مورد اینکه کادرفنی تیم ملی از رکوردهای فعلی مدعیان تیم ملی راضی هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایطی که در برخی دسته‌ها وجود دارد و ما با چندین مدعی مواجه هستیم، احتمالا در فصل جدید لیگ که فکر می‌کنم از تیرماه آغاز شود،‌ از ملی‌پوشان رکوردگیری خواهیم کرد تا بهترین رکوردها بتوانند در مسابقات جهانی شرکت کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.