پرش به محتوای اصلی

خودسوزی مرد ۵۲ ساله در میدان آزادی کرمانشاه

کد خبر 408751
60

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه ، با اشاره به خودسوزی مردی در میدان آزادی کرمانشاه در روز شنبه گفت: این مرد به دلیل اختلاف شخصی با برادرش اقدام به خودسوزی کرده است.

سرهنگ محمدرضا آمویی شنبه در تشریح این اقدام افزود: 2 برادر در فروشگاه اتکا واقع در میدان آزادی کرمانشاه غرفه شخصی داشتند که یکی از برادران به دلیل اختلاف با برادرش در ورودی فروشگاه اقدام به خودسوزی کرد.

او گفت: با دخالت پرسنل فروشگاه اتکا و مردم حاضر در محل ، آتش خاموش شد و فردی که خودسوزی کرده بود برای مداوا به بیمارستان منتقل شد.

به گفته او ، مصدومیت این فرد به صورت سطحی است و هم اکنون تحت درمان قرار دارد.

فضل اله رنجبر فرماندار کرمانشاه نیز در گفت و گو با ایرنا با تایید این حادثه گفت: این فرد 52 سال سن داشته و به علت اختلاف خانوادگی اقدام به خودسوزی کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.