پرش به محتوای اصلی

خطیر: اگر رای دادگاه صادر شود، پرسپولیس باید جام را برگرداند

کد خبر 417200
105

معاون ورزشی باشگاه استقلال گفت: برای پرسپولیس بد است که بعد از اعلام رای دادگاه عالی ورزش، جام قهرمانی سوپر جام را پس بدهند.

علی خطیر معاون ورزشی باشگاه استقلال درباره اینکه جام دیدار سوپر جام به پرسپولیسی‌ها اهدا شد، گفت: پرسپولیسی‌ها باید جام را برگردانند و این موضوع واقعا برای پرسپولیس زشت است که جامی را که گرفتند دوباره پس بدهند.

او ادامه داد:شکایت استقلال پا برجا است و منتظر اعلام رای نهایی دادگاه عالی ورزش هستیم، اما باز هم می‌گویم تحویل جام به پرسپولیس کار عاقلانه‌ای نبود. این حواشی برای فوتبال ایران خوب نیست.

معاون ورزشی باشگاه استقلال افزود: نمی دانم چرا جام را به پرسپولیسی‌ها دادند، اما می دانم آنها باید این جام را برگردانند. مسئولان به دلیل اینکه پرسپولیسی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا قهرمان شدند، جام سوپر جام را به آن‌ها اهدا کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.