پرش به محتوای اصلی

خشم مصری‌ها از توصیه دولت برای خوردن پای مرغ و سم گاو

کد خبر 968277
خشم مصری‌ها خوردن پای مرغ و سم گاو

سی‌ان‌ان در گزارشی اعلام کرده که مردم مصر این روزها از توصیه دولت برای خوردن بخشهایی از بدن حیوانات که پیشتر “دورریز” محسوب می‌شد، به شدت ناراحت و عصبانی هستند.

موسسه ملی تغذیه در مصر اخیرا در صفحه خود در فضای مجازی از مردم این کشور خواسته که برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن خود از جایگزین‌های ارزان‌قیمتی مانند پای مرغ و سم گاو استفاده کنند.

پرجمعیت‌ترین کشور جهان عرب این روزها به لحاظ نرخ تورم، کاهش ارزش پول ملی و میزان بدهی خارجی در بدترین شرایط اقتصادی تاریخ خود به سر می‌برد.

آمارهای رسمی می‌گویند ۳۰ درصد جمعیت مصر در حال حاضر زیر خط فقر قرار دارند و ۳۰ درصد نیز به لحاظ اقتصادی به شدت آسیب‌پذیر هستند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.