پرش به محتوای اصلی

خسارت سرما و خشکسالی به جنگل‌های خراسان‌شمالی

کد خبر 431398
36

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌شمالی گفت: 2500 هکتار از جنگل‌های این استان بر اثر سرمازدگی و خشکسالی دچار آسیب شدند.

«حسن وحید» در گفت‌وگو با  ایسنا، افزود: عوامل مذکور موجب شیوع بیماری و آفت‌هایی چون ابریشم بافت ناجور و ذغالی بلوط در سطح جنگل‌های این استان شده که آن‌ها نیز موجب بروز خسارت شده است.

وی ادامه داد: جنگل‌های خسارت دیده بیشتر در مناطق جنگلی هیرکانی در مانه و سملقان و جنگل‌های شهرستان راز و جرگلان بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان‌شمالی افزود: سرمازدگی شدید در محدوده جنگل‌های هیرکانی سبب ضعف درختان بلوط و بیماری ذغالی بلوط هم به‌صورت پراکنده در جنگل‌های هیرکانی شهرستان مانه و سملقان مشاهده می‌شود.

وحید تصریح کرد: به منظور جلوگیری از بروز خسارت‌های فراوان اقداماتی چون آبیاری مراقبتی از سطح جنگل‌های استان، جلوگیری از ورود دام در مناطق جنگلی، جمع‌آوری درختان دچار آفت شده و … از جمله اقداماتی بوده که تاکنون انجام شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در همه سطوح جنگلی استان که به مساحت 434 هزار و 550 هکتار است عملیات حفاظتی هم انجام شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.