خروج خودروهای پلاک مناطق آزاد از هرمزگان ممنوع است/ تردد موتورسیکلت‌های بالای ۲۵۰ سی‌سی ممنوع

    کد خبر :1205965
خروج خودروهای پلاک مناطق آزاد از هرمزگان ممنوع است

سرهنگ نقی حیدری، رئیس پلیس راهور هرمزگان، صبح امروز (شنبه ۲ خرداد) در تشریح وضعیت انضباطی معابر، اعلام کرد: با وجود وضعیت آرام و روان ترافیک در سطح شهر بندرعباس، متأسفانه در برخی معابر نظیر بلوار شهید رجایی به دلیل سرعت بالا شاهد حوادث ناگواری بوده‌ایم که در آخرین مورد، تصادف یک موتورسیکلت سنگین منجر به فوت یک جوان شد.

ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌های بالای ۲۵۰ سی‌سی

سرهنگ حیدری با تأکید بر اینکه تردد هرگونه موتورسیکلت با حجم موتور بیش از ۲۵۰ سی‌سی در سطح معابر ممنوع است، هشدار داد: این وسایل نقلیه در صورت توقیف به عنوان کالای قاچاق تحویل مراجع قانونی شده و تحت هیچ شرایطی به خانواده‌ها بازگردانده نخواهند شد.

ممنوعیت خروج خودروهای مناطق آزاد از هرمزگان

رئیس پلیس راهور هرمزگان در خصوص وضعیت تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود، مجوز تردد خودروهای قشم و کیش صرفاً در محدوده سرزمین مادری یعنی سطح استان هرمزگان تا پایان خردادماه تمدید شده است.

وی تأکید کرد: خروج این خودروها از مرزهای استانی ممنوع بوده و در صورت مشاهده در سایر استان‌ها، بلافاصله توسط پلیس آن مناطق توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شوند.

به گزارش تجارت نیوز، سرهنگ حیدری در پایان از شهروندان و والدین خواست با نظارت بیشتر بر فرزندان و احترام به قوانین رانندگی از بروز حوادث تلخ و جبران‌ناپذیر جلوگیری کنند.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید