پرش به محتوای اصلی

حکم قصاص قاتل شیرمحمد علی اجرا شد

کد خبر 663278
حکم قصاص قاتل شیرمحمد علی اجرا شد

حکم قصاص قاتل شیرمحمد علی صبح دیروز اجرا شد.

محمد عرفانیان کاسب ، گفت: حکم قصاص قاتل شیرمحمدعلی به اجرا درآمد.

 

وی افزود: حکم قصاص وی سحرگاه روز گذشته در زندان رجایی شهر کرج اجرا شد.

 

وی گفت: این حکم در مورد قاتل اصلی اجرا شده است.

 

به گزارش فارس، علیرضا شیرمحمدعلی بیستم خرداد در زندان تهران بزرگ با ضربات جسم تیز از سوی دو تن از زندانیان دیگر به قتل رسید.

 

پس از ورود دستگاه قضا به این موضوع 22 خرداد دادستانی تهران کیفر خواست آن را صادر کرد و بر اساس بررسی هیأتی که توسط رئیس قوه قضائیه برای بررسی قصور احتمالی تشکیل شد اعلام شد افرادی از طریق دادستانی مامور به بررسی موضوع شدند و سازمان زندان ها اطلاعیه داد که در روز حادثه برای رفع ایراد سیستم فاضلاب دو نفر از متهمان فوق الذکر برای هواخوری رفته بودند که با باز شدن در محل نگهداری زندانیان امنیتی برای توزیع غذا، این افراد وارد حریم زندانیان امنیتی شده و کمتر از دو دقیقه شیرمحمدعلی را مورد ضرب و جرح قرار دادند.

 

بر همین اساس 29 تیر جلسات دادگاه برای رسیدگی به اتهام قتل برگزار شد و دادگاه رای خود را برای متهم ردیف اول به اتهام مشارکت در قتل عمد به قصاص نفس و پرداخت دیه خدمات غیرمؤثر در قتل محکوم کرد و برای متهم ردیف دوم اتهام معاونت در قتل عمد 25 سال حبس و پرداخت دیه صدمات غیرموثر در قتل صادر کرد.

 

در نتیجه 9 مهر ماه حکم قصاص قاتل شیرمحمدعلی در دیوان عالی کشور تائید و روز گذشته چهارشنبه 27 آذر حکم قصاص قاتل شیرمحمدعلی در زندان رجایی شهر کرج اجرا شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.