پرش به محتوای اصلی

حمله وحشیانه مرد بلاروسی به کودک دوساله ایرانی/ فیلم

کد خبر 1150587

یک مسافر بلاروسی (یهودی) در فرودگاه مسکو به یک کودک ایرانی که خانواده‌اش به دلیل جنگ اسرائیل از ایران خارج شده بودند، به طرز وحشیانه‌ای حمله کرده است. این کودک اکنون در کما به سر می‌برد و جراحات جدی دارد.

کمیته تحقیق روسیه به مردی که به یک پسر دو ساله در فرودگاه شرمتیوو حمله کرده و او را به زمین کوبیده، رسماً اتهام وارد کرد. او به اقدام به قتل متهم شده است، اتهامی که ممکن است تا ۱۵ سال زندان برایش به همراه داشته باشد.

این مرد در بازجویی گفته که به صورت ترانزیتی در فرودگاه حضور داشته و منتظر پرواز بعدی‌اش بوده، اما نتوانسته دلیلی برای اقدام خود ارائه دهد.

پیش‌تر، رسانه SHOT گزارش داده بود که کودک آسیب‌دیده اکنون در حالت کما به‌سر می‌برد و پزشکان از جمله جراحان مغز و اعصاب، متخصصان مغز و اعصاب و روماتولوژیست‌ها در حال تلاش برای نجات جان او هستند. این کودک دچار شکستگی جمجمه و ستون فقرات و همچنین آسیب شدید مغزی (ضربه مغزی بسته) شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.