پرش به محتوای اصلی

حمله جنگنده‌های آمریکایی به پایگاه ارتش سوریه

کد خبر 304639
18

حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی به یکی از پایگاه‌های ارتش سوریه در شرق این کشور، به کشته و زخمی شدن چندین سرباز سوری منجر شد.
به گزارش ایلنا، در پی حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی به یکی از مواضع ارتش سوریه در جنوب شرق «البوکمال»، تعدادی از نیروهای ارتش سوریه شهید و تعدادی نیز زخمی شدند.

یک منبع نظامی سوری در این‌باره گفت: «ائتلاف آمریکا به یکی از مواضع نظامی ما در حومه شهر البوکمال در استان دیرالزور تجاوز کرد.»

یکی از فرماندهان ائتلاف نیروهای همپیمان سوریه نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز، تصریح کرد به احتمال زیاد پهپادهای آمریکایی مواضع ارتش سوریه و محل استقرار گروه‌های عراقی بین البوکمال و «التنف» را بمباران کرده‌اند.

سخنگوی رسمی مرکز فرماندهی در گفت‌وگو با رویترز، مدعی شده است که ائتلاف بین‌المللی هیچ‌گونه عملیاتی در نزدیکی البوکمال نداشته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.