پرش به محتوای اصلی

حملات توپخانه ای ارتش سوریه به مواضع تروریستها در اطراف ادلب

کد خبر 361148
87

ارتش سوری مواضع تروریستها را در شمال و شمال غربی حماه و در نزدیکی ادلب زیر آتش سنگین قرار داد و ضربات مهلکی به آنها وارد کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، ارتش سوریه مواضع جبهه النصره را در حومه شمالی و شمال غربی حماه و در نزدیکی ادلب زیر آتش سنگین قرار داد و این همزمان با ادامه اعزام نیرو و تجهیزات ارتش سوریه به اطراف ادلب است.

منابع سوری گزارش دادند: ارتش سوریه مواضع جبهه النصره و گروههای مرتبط به آن از جمله حزب ترکستانی را در شهرک جورین و شهرک الزیاره با سلاح سنگین و توپخانه هدف قرار داد و ضمن انهدام مقرهای آنها شماری از تروریستها را به هلاکت رساند و زخمی کرد.

واحد توپخانه ارتش سوریه نیز مواضع گروههای مسلح را در اطراف شهرک اللطامنه در حمه شمالی حماه هدف قرار داد.

روز گذشته نیز ارتش سوریه مواضع حزب ترکستانی را در روستای المشیک هدف قرار داده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.