پرش به محتوای اصلی

حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی متناسب‌سازی شود

کد خبر 790568
حقوق-بازنشستگان-تامین-اجتماعی-متناسب‌سازی-شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قانون نباید تبعیض ایجاد کند، گفت: فرقی میان بازنشسته تامین اجتماعی، کشوری و لشگری نیست زیرا همه شهروند این کشور هستند و متناسب‌سازی حقوق باید برای بازنشستگان تامین اجتماعی هم انجام شود.

عبدالرضا مصری افزود: در مورد حقوق بازنشستگان کشوری و لشگری که حق آنها هم هست، ترمیم‌هایی انجام شده است. تورم فشار زیادی به مردم وارد کرده اما متاسفانه در مورد سازمان تامین اجتماعی این اتفاق نیفتاده است در صورتی که اعضای هیات امنای سازمان تامین اجتماعی وزرا و معاونان رئیس جمهوری هستند و بازنشستگان این سازمان کارگران زحمتکش جامعه بودند.

وی اظهار داشت: ترمیم حقوق بازنشسته‌های کشوری و لشگری از بیت المال انجام می‌شود در صورتی که تامین اجتماعی دارایی خودش است و دولت باید بدهی‌اش به این سازمان را بپردازد تا متناسب‌سازی حقوق آنها انجام شود. دولت را مکلف کنیم که متناسب‌سازی حقوق آنها را انجام دهد.

به گزارش ایرنا، مصطفی سلاری رئیس سازمان تامین اجتماعی روز چهارشنبه ۱۳ اسفند در سفری به استان ایلام گفت: مرحله اول متناسب سازی در مردادماه امسال اجرایی شد، پس از آن در مهرماه متناسب سازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری نیز توسط دولت انجام شد و مرحله دوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان در اسفندماه جاری اجرایی می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.