پرش به محتوای اصلی

حضور چهره های سینما در تئاتر، به چه قیمتی؟

کد خبر 153004
12

بازیگر نمایش “هم هوایی” گفت: تئاتر ملک خصوصی افراد نیست و هر شخصی می‌تواند در آن بازی کند. من تفاوت و تمایزی بین بازیگری در تئاتر، سینما و تلویزیون قائل نمی شوم. اما سوال من این است که این بازیگران به چه قیمت به تئاتر اضافه می‌شوند؟.

به گزارش افکارنیوز، ستاره اسکندری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درخصوص بازگشت دوباره اش به صحنه تئاتر گفت: پس از سه سال بار دیگر می‌خواهم بازی در تئاتر را تجربه کنم و این تجربه همکاری دوباره‌ای با “مهین صدری” خواهد بود.

وی در همین راستا افزود: چند سال پیش تجربه مشترک همکاری با “مهین صدری” را در نمایش “هم هوایی” داشتم که به شدت برای من لذتبخش و درخشان بود. امسال هم در ادامه همان تجربه موفق در نمایشی جدید صدری که نویسندگی و کارگردانی آن را بر عهده دارد به ایفای نقش خواهم پرداخت.

بازیگر فیلم “دریاچه ماهی” درخصوص زمان و نام این نمایش تاکید کرد: این نامیش با نام “نفر دوم” از آذر ماه امسال در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه خواهد رفت و من در آن با “الهام کردا” همبازی خواهم بود.

وی نمایش “دو نفر” را اثری تامل برانگیز خواند و اذعان کرد: این نمایشنامه بسیار چالش برانگیز و در نوع خود تازه است. من تا به حال تجربه بازی در چنین اثری را با مضمونی به این شکل نداشته ام و برای من اتفاقی تازه در بازیگری خواهد بود.

بازیگر نمایش “رومئو و ژولیت” با اشاره حضور برخی بازیگران چهره سینما در تئاتر اذعان کرد: تئاتر ملک خصوصی افراد نیست و هر شخصی می‌تواند در آن بازی کند. من تفاوت و تمایزی بین بازیگری در تئاتر، سینما و تلویزیون قائل نمی شوم. اما سوال من این است که این بازیگران به چه قیمت به تئاتر اضافه می‌شوند؟.

اسکندری نگاه گیشه ای به بازیگران چهره را ویرانگر خواند و خاطرنشان کرد: متاسفانه همه اتفاقات برای در آمد بیشتر آثار شکل گرفته و هنر نمایش از محتوا و تفکر دور شده است. باید دید چگونه می‌شود از حضور چهره ها برای ارتقا تئاتر استفاده کرد و اگر نه صرفاً نگاه گیشه ای به حضور این بازیگران تئاتر را کاملاً اصل خود دور خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.