پرش به محتوای اصلی

حسن روشن: استقلالِ فعلی خطرناک‌تر از پرسپولیس است/ دربی را نگاه نمی‌کنم!

کد خبر 377738
19

حسن روشن معتقد است که تیم استقلال در دربی ۸۸ خطرناک‌تر از پرسپولیس است.

حسن روشن درباره هشتاد و هشتمین دربی پایتخت که ساعت 18:30 فردا (پنجشنبه) برگزار می‌شود، اظهار داشت: حساسیت‌ها باعث می‌شود که این بازی از حالت عادی خارج شود. دو تیم برای نباختن وارد زمین می‌شوند تا اگر اتفاقی در جریان بازی افتاد، بتوانند گل بزنند.

وی افزود: نمی‌خواهم دربی فردا را ببینم، چون اگر ببینم، باید حرف بزنم، آن وقت برخی از دوستان ناراحت می‌شوند. به خاطر آرامش تیم، بازی را نگاه نمی‌کنم، اما در هر شرایطی، می‌خواهم استقلال ببرد. بازی فردا، فرصت خوبی برای برخی از بازیکنان است که از آنها انتقاد کردم. اینها باید خودشان را نشان دهند و بگویند در حد استقلال هستند. کسانی که برای اولین بار دربی را تجربه می‌کنند.

به گزارش تسنیم ،پیشکسوت تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: فوتبال برد و باخت دارد، اما دوست دارم استقلال برنده از زمین خارج شود. پرسپولیس از نظر روحی شرایط بهتری به نسبت استقلال دارد. پرسپولیسی‌ها در آسیا به مرحله نیمه‌نهایی رفته و در لیگ برتر هم خوب نتیجه گرفته‌اند، اما استقلال خطرناک‌تر از پرسپولیس است. استقلال موقعیت خوبی ندارد و می‌تواند بهتر از پرسپولیس نتیجه بگیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.