پرش به محتوای اصلی

حریق شبانه چندین مغازه در بازار تهران

کد خبر 508095

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از آتش گرفتن شبانه ۱۵ باب مغازه در بازار تهران خبر داد.

سید جلال ملکی  دراین‌باره گفت: وقوع حادثه حریق در تعدادی از مغازه‌های واقع در بازار تهران در ساعت ۲۲ دقیقه بامداد امروز به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان پنج ایستگاه را به همراه خودرو فرماندهی و تانکر آب به محل حادثه واقع در بازار تهران، بازار پاچنار، سرای سیدولی اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور عوامل آتش‌نشانی در محل حادثه گفت: با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که حریق در یک سرای قدیمی سه طبقه که داخل آن ده‌ها باب مغازه تولید کفش قرار دارد، رخ داده و شعله‌های آتش به بیش از ۱۵ باب مغازه در سه طبقه سرایت کرده و کاملاً شعله ور بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه سیم‌کشی مغازه‌ها و وجود مواد قابل اشتعال عملیات آتش‌نشانان را با سختی‌هایی روبه‌رو کرده بود، گفت: شعله‌های آتش به سرعت در حال گسترش بود به طوریکه در مجاورت این سرا، یک سرای فرش بود که آتش در حال سرایت به آن بود و اگر این اتفاق رخ داده بود آتش‌نشانان با عملیاتی وسیع و بسیار نفسگیر روبه‌رو می‌شدند.

به گزارش ایسنا،ملکی با بیان اینکه با توجه به ساعت وقوع، این حادثه مورد فوتی و مصدوم نداشت، گفت: آتش‌نشانان حوالی ساعت سه بامداد با خاموش کردن آتش به عملیات خود خاتمه دادند.

به گفته وی علت این حادثه از سوی کارشناسان آتش‌نشانی در دست بررسی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.