پرش به محتوای اصلی

حریق در بازار بزرگ پوشاک بنگلادش

کد خبر 985708
حریق در بازار بزرگ پوشاک بنگلادش

به گفته شاهدان عینی و سازمان آتش نشانی، هزاران باب مغازه در بازار بزرگ لباس در داکا، پایتخت بنگلادش در اوایل صبح سه شنبه، طعمه حریق گسترده شده است.

آتش سوزی در بانگ‌بازار که به لباس و پوشاک آماده معروف است حدود ساعت ۶:۱۵ صبح آغاز شد.

برخی از مغازه داران گفتند که چندین هزار باب مغازه تخریب شده است و چیزی برای آنها در آستانه عید فطر باقی نمانده است. “ما همه چیزمان را از دست داده ایم.”

حدود ۴۸ واحد آتش نشانی و پدافند غیرنظامی به همراه تیم‌های امداد و نجات ارتش، پلیس، گردان اقدام سریع و نیروی هوایی در تلاش برای مهار آتش هستند.

به گفته یک مقام مسئول، هنوز تلفات جانی گزارش نشده است و ۶۰۰ آتش نشان در تلاش برای خاموش کردن آتش هستند.

به گفته مقامات، آتش نشانان و پرسنل ارتش در حال تلاش برای خاموش کردن آتش سوزی بزرگی هستند که در بازار پوشاک عمومی با ۳۰۰۰ باب مغازه در پایتخت بنگلادش شعله ور شده است.

صاحبان مغازه‌ها و مسئولان آتش نشانی به خبرنگاران گفتند که بازار بانگ‌بازار و سه منطقه تجاری مجاور آن تقریباً به طور کامل تخریب شده است.

این بازار مقصد محبوب برای برندهای ارزان قیمت غربی مانند تامی هیلفیگر است که لباس‌هایی را می‌فروشند که در کارخانه‌های پوشاک شهر تولید شدند اما استانداردهای صادراتی را نداشته اند.

مهر

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.