پرش به محتوای اصلی

حال تالاب انزلی ناخوش است

کد خبر 451567
38

رییس اداره حفاظت محیط زیست انزلی گفت: تالاب با تغییرات و تخریبهای گسترده‌ای مواجه است.
احسان هادی‌پور در خصوص وضعیت کنونی تالاب انزلی گفت: احوال این تالاب ناخوش است و با تغییرات و تخریبهای گسترده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.

وی با اشاره به انقراض 27 هزار گونه گیاهی و جانوری در این تالاب اضافه کرد: به سرعت گونه های گیاهی و جانوری از دست می‌روند، بدون این که حتی آنها را شناخته باشیم.

وی با بیان این که تالاب انزلی شبیه یک آزمایشگاه ژنتیک است، خاطرنشان کرد: در کشورهایی که مشارکت اهالی فرهنگ و هنر در محیط زیست زیاد است، حفاظت بهتری از محیط زیست را شاهد هستیم.

هادی پور به اهمیت آموزش و ترویج فرهنگ زیست محیطی به عنوان راهکاری برای حل بحرانهای محیط زیستی اشاره کرد و ادامه داد: ما بیش از آن که به رفتارهای لوکس محیط زیستی نیاز داشته باشیم نیاز به ساختاری داریم که اجازه ندهد که مطالبه‌گری‌های زیست محیطی و پویش‌ها با شکست مواجه شوند.

وی تصریح کرد: اگر هنر و ادبیات پیش از این وارد عرصه حفاظت از محیط زیست شده بود با این دست اندازیهای گسترده و تخریبهای محیط زیست روبرو نبودیم.

به گزارش ایسنا، هادی پور تاکید کرد: امروز به ساختار ادبیات، فرهنگ و هنر و علوم انسانی برای کاهش هزینه های محیط زیست نیاز داریم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.