پرش به محتوای اصلی

جیم کری یک نقاشی دیگر کشید

کد خبر 592169
28

جیم کری بار دیگر با یک نقاشی از ماجرای جنجالی این روزهای آمریکا، نظرش در این باره را مطرح کرد.

جیم کری در نقاشی جدیدش ماجرای خبر خودکشی جفری اپستین در زندان را یک قتل خوانده است.

در این تصویر او صورت اپستین را در کیسه حمل جسد کشیده که وی پیشانی‌اش نوشته «خودکشی نه، یک قتل ببینید».

اپستین اوایل هفته در سلول زندانش در منهتن مرده پیدا شد و مقامات زندان گفتند جسد او را که حلق‌آویز شده بود پیدا کردند. گفته شده او با ملافه سلولش خودش را حلق آویز کرده است.

پس از مرگ او نظریه‌های زیادی در رسانه‌های اجتماعی مطرح شد که خیلی از آنها معتقد بودند این میلیاردر ۶۶ ساله کشته شده تا اسرار روابط وی با چهره‌های سیاسی از جمله دونالد ترامپ افشا نشود. برخی نیز معتقدند در صورت ادامه محاکمه، او می‌توانست به ۴۰ سال زندان محکوم شود.

اپستین برای سوء‌استفاده از دختران نوجوان ۱۴ ساله به عنوان کارگر جنسی تحت محاکمه بود و یک جزیره داشت که در آن از کودکان به عنوان برده جنسی استفاده می‌کرد. این میلیاردر ثروت بسیار و مهمانان بسیار در این جزیره داشت.

جیم کری در ابتدای دستگیری این میلیارد تصویری از او، ترامپ و یک دختر نوجوان کشیده بود تا یادآوری کند اپستین نزدیکی بسیار با ترامپ داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.