پرش به محتوای اصلی

جمع‌آوری 4000 معتاد متجاهر در تهران از فردا

کد خبر 273959
19

فرماندار تهران از جمع آوری حدود 4 هزار معتاد متجاهر باقیمانده در سطح شهر تهران از روز شنبه خبر داد.

عیسی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکیر بر اینکه هنوز شهر تهران از حیث وجود معتادین متجاهر به صورت کامل پاکسازی نشده است، افزود: در حال حاضر 8 هزار معتاد متجاهر در کمپ‌ها نگهداری می‌شوند و تصور می‌کنم حدود 4 هزار نفر دیگر وجود داشته باشند که باید از سطح شهر تهران جمع‌آوری شوند.

وی افزود: امروز در حوزه تامین ظرفیت برای نگهداری این افراد با مشکلاتی مواجه هستیم. در حال حاضر به مرور و به صورت روزانه تعدادی از این افراد در شهر تهران جمع آوری می‌شوند، اما از فردا در حال ایجاد ظرفیت‌های جدیدی هستیم که ان‌شاءالله سطح شهر تهران را به کلی پاک سازی کنیم.

وی ادامه داد: قرارگاه آسیب‌های اجتماعی نیز فعالیت خود را آغاز کرده که با شیب ملایمی برخورد با متکدیان و حتی جمع‌آوری معتادین متجاهر را در دستور کار دارد و معتادین و کارتن خواب‌ها را به سمت کمپ‌ها هدایت خواهد کرد.

وی تاکید کرد: 4 هزار معتاد متجاهر موجود در سطح شهر تهران با هدف پاکسازی چهره شهر از وجود این افراد از فردا جمع‌آوری خواهند شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.