پرش به محتوای اصلی

جزییات مرگ دختر دانشجو

کد خبر 1034622
جزییات مرگ دختر دانشجو

رییس مرکز اورژانس کرمان ضمن اعلام مرگ یک دانشجوی دختر دانشگاه شهید باهنر طی شامگاه سه‌شنبه جزییات این واقعه را توضیح داد.

سیدمحمد صابری اظهارداشت: ساعت ۲۱:۳۸ دیشب نخستین تماس با ۱۱۵ گرفته شد که اعلام کردند یکی از دانشجویان دختر از طبقه سوم خوابگاه به پایین سقوط کرده است.

وی افزود: عوامل اورژانس وقتی به محل رسیدند مشاهده کردند، دانشجوی دختر که سن وی ۲۴ سال اعلام شده به علت شدت صدمه وارده به سر در نتیجه سقوط از ارتفاع جان باخته، هیچ واکنش و علایم حیاتی نیز ندارد.

صابری گفت: پیکر این دانشجو توسط اورژانس همان دیشب به بیمارستان افضلی پور در کنار دانشگاه انتقال یافت.

وی بیان کرد: برخی از دیگر دانشجویان خوابگاه و هم‌خوابگاهی‌های وی در جریان حضور عوامل اورژانس در محل اظهار داشته اند که این دانشجو خودش را به پایین پرتاب کرده است و تحقیقات عوامل متولی در این زمینه در جریان است تا جزییات بیشتری درباره علت و انگیزه این اقدام احصا شود.

یکی از مدیران دانشگاه نیز با بیان اینکه بررسی‌های تکمیلی در جریان است اظهارداشت که بررسی دوربین‌های محل تایید کرده که دانشجوی دختر خودش را به پایین پرت کرده است.

 ایرنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.