پرش به محتوای اصلی

جزییات تصادفات جاده‌ای در 24 ساعت گذشته تشریح شد

کد خبر 569774
59

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا جزییات تصادفات جاده‌ای در 24 ساعت گذشته را تشریح کرد.

سرهنگ نادر رحمانی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: حوالی ساعت ۹ صبح شنبه در کیلومتر ۱۰ محور گرمسار تهران یک دستگاه اتوبوس به دلیل عدم توجه به جلو باشی ثابت در کنار مسیر برخورد کرد که در این حادثه ۳ تن مجروح شدند.

به گفته وی اتوبوس مذکور متعلق به شرکت ایران پیما مشهد بود که با ٣٠ مسافر از مشهد به سمت کرج در حال حرکت بود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: در حادثه دیگری در پی برخورد یک دستگاه وانت پراید با کامیون بنز در کیلومتر ۱۴۰ محور فرعی کهیر در جنوب استان سیستان و بلوچستان ۲ تن کشته و ۳ تن مجروح شدند.

وی تصریح کرد: برابر نظر کارشناسان پلیس راه علت این حادثه انحراف به چپ وانت پراید بوده است.

به گزارش فارس ،رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از برخورد دو دستگاه مینی بوس در کیلومتر ۱۷ محور مشهد چناران استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: در این حادثه که حوالی ساعت ۸ یکشنبه رخداد سه تن مجروح شدند.

به گفته وی یکی از این مینی بوس‌ها به علت عدم توجه به جلو با مینی‌بوس دیگر برخورد کرد و این حادثه را رقم زد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.