پرش به محتوای اصلی

جزئیات جدید درباره انبار داروی دختر وزیر سابق

کد خبر 390042
49

دادستان عمومی و انقلاب کرج از تشکیل پرونده قضایی برای معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز در رابطه با انبار داروی متعلق به دختر وزیر سابق خبر داد.

حاجی رضا شاکرمی دادستان عمومی و انقلاب کرج در خصوص گزارش سازمان تعزیرات حکومتی مبنی بر تخلف دانشگاه عمومی پزشکی در پرونده انبار دارو متعلق به دختر یکی از وزرا اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی گزارشی در رابطه با قصور دانشگاه علوم پزشکی در معدوم سازی داروهای متعلق به انبار دختر وزیر سابق ارسال کرده است که بنده برای معاونت غذا و داروی این دانشگاه دستور تعقیب صادر کردم.

به گزارش ایرنا:وی در پاسخ به این سوال که گفته شده انبار توقیف شده مجددا از سوی دانشگاه علوم پزشکی البرز در اختیار دختر وزیر سابق قرار گرفته و به همین علت دوباره توقیف شده است، گفت: در این رابطه سازمان تعزیرات حکومتی باید پاسخ دهد و هم اکنون در دادستانی کرج برای معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز پرونده ای تشکیل شده تا به اتهامات رسیدگی شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.