پرش به محتوای اصلی

جایزه جشنواره داگر فرانسه برای سه عکاس ایرانی

کد خبر 294899
33

جشنواره عکس داگر فرانسه از سه عکاس ایرانی تقدیر کرد.

به گزارش ایلنا: در این جشنواره عکس «بانو» از امیرحسین هنرور برنده جایزه مدال طلای RPS، عکس «آقای نایب» از پرویز نوری زاد برنده جایزه مدال نقره RPS وعکس «چشم انداز جمیره» از شهرام جهانسوز برنده جایزه نشان FPF شد.

در جشنواره داگر فرانسه که در دو بخش زیر نظر فدراسیون بین‌المللی هنر عکاسی (فیاپ) و انجمن عکاسی آمریکا (PSA) برگزار شد، آثاری از عکاسان عضو کلوپ فوکوس (نمایندگی فیاپ در ایران) در بخش‌های مختلف شامل اکرم (سپیده) نیک صفت زنده‌دل، حمیدرضا هلالی، سیاوش اجلالی، شهرام جهانسوز، نوید سجادیه، امیرحسین هنرور، کیارنگ علایی، سیامک جعفری، علیرضا ایلخانی قلجائی، محمدعلی شمس‌الدین، محمد همتی، الهام محمودی فراهانی، امین پاسی شیرازی، پرویز نوری زاد و سعید عبدالهی پذیرفته شدند.

فدراسیون بین‌المللی هنر عکاسی (فیاپ) که به عنوان تنها موسسه بین‌المللی در زمینه عکاسی از طرف یونسکو به رسمیت شناخته شده است در سال ۱۹۴۶ پایه‌گذاری شد و از آن سال تاکنون واسطه‌ای برای برقراری ارتباط بین مؤسسات ملی عکاسی در کشورهای مختلف جهان بوده است. این فدراسیون به عنوان عضو اجرایی با مؤسسات ملی عکاسی در سراسر جهان همکاری نزدیک دارد که تعداد آنها به بیش از ۹۰ موسسه ملی در ۵ قاره می‌رسد و در حال حاضر تنها نماینده رسمی فیاپ در ایران کلوپ عکس فوکوس است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.