پرش به محتوای اصلی

جاسوسی از کاربران دستیار صوتی سیری اپل

کد خبر 596375
4

پیمانکاران طرف قرارداد با شرکت اپل هر روز به هزار فایل صوتی ضبط شده که مربوط به کاربران دستیار صوتی سیری است، گوش داده و حریم شخصی افراد را نقض می کنند.

پیش از این مشخص شده بود که برخی شرکت های بزرگ فناوری که دستیارهای صوتی هوشمند برای دریافت و اجرای فرامین صوتی کاربران عرضه کرده اند، از افراد جاسوسی کرده و به صدای مشتریان خود گوش می دهند؛ بدون آنکه رضایت آنها را جلب کنند. حال مشخص شده اپل نیز که مدعی احترام به حریم شخصی کاربران است، در این زمینه شرایط بهتری نسبت به رقبای خود مانند آمازون، گوگل و مایکروسافت ندارد.

دستیار صوتی هوشمند سیری اپل صدای کاربران را در زمان صدور فرامین صوتی ضبط کرده و پیمانکاران اپل به برخی از این فایل های صوتی شخصی گوش می دهند. اگر چه ادعا می شود که این اقدام با هدف ارتقای تجربه کاربری و بهبود عملکرد سیری صورت می گیرد، اما بسیاری از داده های ضبط شده از این طریق محرمانه هستند.

از جمله اطلاعات محرمانه ضبط شده و مورد سواستفاده قرار گرفته از طریق سیری می توان به اطلاعات پزشکی محرمانه، اطلاعات مربوط به خرید دارو، داده های مربوط به روابط شخصی و زناشویی زوجین و غیره اشاره کرد. هیچ یک از این اطلاعات هم تا به حال برای بهبود عملکرد سیری مورد استفاده قرار نگرفته و هدف تنها استراق سمع از کاربران بوده است.

گفته می شود به دنبال درز اخباری در این زمینه به رسانه ها در روزهای اخیر، اپل از پیمانکاران طرف قرارداد با خود خواسته تا استراق سمع از مشتریان این شرکت و کاربران سیری را متوقف کنند.

این اخبار توسط برخی کارکنان یک شرکت ایرلندی طرف قرارداد به اپل به نام GlobeTech به رسانه ها نشت کرده است. اپل و GlobeTech فعلا از هرگونه اظهارنظر رسمی در این زمینه خودداری کرده اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.