پرش به محتوای اصلی

تیم ملی نیاز به بازی تدارکاتی با تیم های مطرح دارد

کد خبر 910643
میرشاد ماجدی

میرشاد ماجدی، سرپرست فدراسیون فوتبال در نشست مشترک وزارت ورزش و جوانان و فراکسیون راهبردی مجلس گفت: در رویداد سخت و مهم جام‌جهانی فقط موضوع و هدف برنامه‌ریزی ورزش نیست بلکه بعد سیاسی و اجتماعی را نیز در بر دارد.

وی افزود: برای حضوری قدرتمند در مسابقات جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های مطرح داریم در حالی که ما در شرایطی برای مسابقات آماده می‌شویم که از لحاظ مالی وضعیت خوبی نداریم. تقاضا داریم که به تیم ملی فوتبال که تیم ۸۰ میلیون نفر از مردم عزیز کشورمان است کمک کنید.

سرپرست فدراسیون فوتبال تصریح کرد: تشکر می‌کنم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بودجه‌ای برای فوتبال اختصاص دادند. امیدوارم حمایت‌ها هر چه سریع‌تر انجام شود. الان فرصتی است که باید به پولی که توسط مجلس تخصیص شده برسیم تا بتوانیم برنامه‌ریزی مناسبی انجام دهیم.

مهر/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.