پرش به محتوای اصلی

تیراندازی در تونل حیران و کشته شدن قاچاقچی

کد خبر 1027516
تیراندازی تونل حیران قاچاقچی

تیراندازی دیشب مقابل تونل حیران، از ناحیه ماموران بوده و در رابطه با تعقیب عوامل یک شبکه تهیه و توزیع گسترده مواد مخدر صورت گرفته است.

جلال آفاقی افزود: عملیات مذکور با صدور دستور از دادستانی مرکز استان انجام یافت و طی آن، یکی از قاچاقچیان به هلاکت رسید و بیش از ۶۵ کیلوگرم مواد مخدر هروئین، شیشه، گل و تریاک کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به انتشار نادرست خبر عملیات تعقیب و گریز با سوداگران مرگ، گفت: عملیات یاد شده در جهت تامین امنیت و نشانی از اقتدار مامورین و سربازان گمنام است و انتظار می‌رود فعالان فضازی مجازی و شبکه های اجتماعی در انتشار اخبار حوادث و جرایم دقت لازم را داشته باشند.

گردنه حیران در مسیر ارتباطی و حدفاصل استان های اردبیل و گیلان واقع شده و از محورهای پرتردد شمال کشور است.

دادستان اردبیل چندی پیش با تاکید بر لزوم جدیت در شناسایی اموال قاچاقچیان مواد مخدر، از دستگاه‌ها و مراجع نظامی و انتظامی خواست بنیان‌های مالی سوداگران مرگ را هدف قرار دهند.

صداو سیما

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.