پرش به محتوای اصلی

تیراندازی‌های سنگین و شلیک بمب‌های نوری در مرزهای لبنان و اراضی اشغالی

کد خبر 600654
56

ارتش رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) بیش از ۳۰ بمب نوری در بخش‌هایی از مرزهای میان اراضی اشغالی و لبنان شلیک کرد، همچنین پایگاه‌های نظامی این ارتش در جدیدترین تنش‌ها در مرزها، به صورت بی‌هدف و کورکورانه دست به تیراندازی‌های سنگینی زدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت اسکای نیوز، رسانه‌های لبنان اعلام کردند، شلیک بمب‌های نوری صبح امروز از فراز خط مرزی در امتداد روستای الغجر تا ارتفاعات مزارع شبعا و کفرشوبا صورت گرفت.

پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی هم در السماقه، ‌العلم و المرصد به صورت کورکورانه دست به تیراندازی‌های سنگینی زدند. در روستاهای العرقوب در جنوب لبنان نیز صدای ۱۲ انفجار از داخل مزارع شبعای اشغالی شنیده شد.

از زمان اعلام سرنگونی دو پهپاد اسرائیلی در ضاحیه جنوبی لبنان توسط حزب‌الله، مرزهای این کشور و اراضی اشغالی به دلیل نگرانی از اقدام حزب‌الله به هرگونه حمله‌ای، شاهد حالتی از تنش همراه با احتیاط هستند.

ارتش اسرائیل ضمن آماده‌باش در مرزها، لغو مرخصی نیروهایش در شمال اراضی اشغالی، به کشاورزان دستور داده از اراضی نزدیک به منطقه مرزی با لبنان دوری کنند و خود نیز تحرکات نظامی در مرزها را ثبت می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.