پرش به محتوای اصلی

تکلیف «نون خ» مشخص شد / سعید آقاخانی با سریال جدید بازمی‌گردد

کد خبر 1169518
سریال جدید

پس از پایان بازی سعید آقاخانی در یکی از سریال‌های شبکه نمایش خانگی، او به سراغ ساخت سریال جدیدی به نام «اسباب زحمت» می‌رود و تولید فصل جدید «نون خ» تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، با انتشار خبر ساخت «اسباب زحمت» به کارگردانی آقاخانی برای ماه رمضان پیش رو، سوال بسیاری از مخاطبان این است که آیا فصل جدید سریال محبوب «نون خ» در راه است یا خیر؟ پیگیری‌ها از عوامل «نون خ» نشان می‌دهد هیچ برنامه‌ای برای ساخت قسمت جدید این سریال وجود ندارد و نگارش فیلمنامه نیز در دستور کار قرار نگرفته است.

«نون خ» سریال طنزی است که تاکنون پنج فصل از آن به کارگردانی سعید آقاخانی از شبکه یک پخش شده و در هر فصل، مخاطبان زیادی را به تلویزیون جذب کرده است. این مجموعه روایتگر داستان نورالدین خانزاده و هم‌آبادی‌هایش است که درگیر ماجراهای مختلفی می‌شوند.

حال «اسباب زحمت» که توسط سیما فیلم تولید می‌شود، گزینه اصلی پخش در رمضان آینده است و پس از پایان تعهدات آقاخانی در سریال فعلی، مراحل تولید آن آغاز خواهد شد.

بنابراین، طرفداران «نون خ» فعلاً باید منتظر سریال جدید آقاخانی باشند و خبری از فصل ششم این سریال طنز نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.