پرش به محتوای اصلی

تولید آیفون 10 ظرف چند ماه آینده متوقف می‌شود

کد خبر 207893
16

برخی منابع مطلع می‌گویند اپل ظرف چند ماه آینده تولید گوشی آیفون ایکس را متوقف خواهد کرد،آیفون ایکس هزار دلاری جنجالی‌ترین و گران قیمت‌ترین گوشی تولیدی این شرکت بوده است.

احتمال می رود بعد از پایان تابستان آینده تولید آیفون ایکس متوقف شود. علت این امر برنامه ریزی اپل برای تولید نسل جدیدی از گوشی های آیفون است. ظاهرا این شرکت با هدف تمرکز حداکثری رسانه ها و مردم بر نسل جدید آیفون این تصمیم را گرفته است.

در حالی که اطلاعات چندانی در مورد ویژگی های گوشی یادشده در دسترس نیست، پیش بینی می شود نسل جدید آیفون در اوائل پاییز در دسترس قرار بگیرد.

یکی دیگر از علل این تصمیم استقبال ضعیف تر از حد انتظار از گوشی آیفون ایکس دانسته شده است. خرید کم این گوشی به خصوص در چین که از بازارهای اصلی آیفون محسوب می شود، باعث نگرانی اپل شده است.

تا به حال سابقه نداشته که اپل تولید یک مدل تازه از گوشی های خود را در عرض کمتر از یک سال از عرضه اولیه آن متوقف کند. این شرکت معمولا به مدت چند سال به تولید آیفون های قدیمی ادامه می دهد و تنها از قیمت آنها می کاهد. در حال حاضر خرید آیفون 7 و آیفون اس 6 کماکان از طریق فروشگاه اپل ممکن است. اپل در مورد این خبر هنوز واکنشی از خود نشان نداده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.