پرش به محتوای اصلی

توقیف دو شناور حامل ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کد خبر 1147018
توقیف دو شناور حامل سوخت قاچاق خلیج فارس

رئیس حوزه قضایی شهرستان پارسیان از توقیف دو فروند شناور حامل سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس و دستگیری چهار نفر از عوامل قاچاق خبر داد.

حسین عباسی با اشاره به رویکرد جدی دستگاه قضایی در مقابله با پدیده قاچاق سوخت اظهار داشت: در چارچوب اقدامات قرارگاه دریایی مقابله با قاچاق سوخت و در پی رصد اطلاعاتی و گشت‌زنی نیروهای دریابانی، دو شناور مشکوک در آب‌های خلیج فارس شناسایی و توقیف شدند.

وی افزود: در جریان این عملیات، ۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شد و چهار نفر از عوامل مرتبط با این قاچاق نیز دستگیر شدند.

عباسی تصریح کرد: با دستور مقام قضایی، شناورهای توقیف‌شده به بندر مقام انتقال یافته و سوخت‌های کشف‌شده جهت بازگشت به چرخه قانونی، تحویل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی شد.

رئیس حوزه قضایی پارسیان تأکید کرد: مطابق ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا، علاوه بر جریمه نقدی و مجازات حبس برای متهمان، وسایل نقلیه مورد استفاده در قاچاق نیز به نفع دولت ضبط خواهد شد.

به گزارش میزان، او در پایان خاطرنشان کرد: برخورد با قاچاق سازمان‌یافته سوخت به‌ویژه در حوزه خلیج فارس، از اولویت‌های قوه قضاییه و دادگستری هرمزگان است و با جدیت، نظارت اطلاعاتی و میدانی ادامه خواهد داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.