پرش به محتوای اصلی

توقف طرح عفاف و حجاب توسط رئیس مجلس

کد خبر 986544
احمد+حسین+فلاحی

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح عفاف و حجاب مجلس توسط رئیس مجلس متوقف شد و منتظر ارائه لایحه از قوای دیگر هستند.

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی شنبه ۱۹ فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بحث عفاف و حجاب در چند ماه اخیر مورد دغدغه مردم متدین بوده و مطالبه‌ای از طرف مردم در پی داشته است چراکه بیش از ۹۹ درصد مردم ما متدین هستند.
، وی با بیان اینکه در این زمینه یک برنامه‌ریزی از طرف دشمن در بُعد سیاسی و امنیتی انجام گرفته که به دغدغه مسئولان تبدیل شده است، ادامه داد: قوانینی پیرامون عفاف و حجاب در کشور داریم و طبق قوانین باید عمل شود. اگر در جایی خلأ قانونی وجود داشته باشد، مجلس باید وارد شود اما لایحه باید از سمت قوای دیگر به مجلس ارائه شود.
بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.