پرش به محتوای اصلی

توضیحات پلیس در مورد آتش‌زدن خودرو در اهواز

کد خبر 126804
42

راننده بنزین را ازخودرو بیرون آورده وبا پاشیدن بنزین به سمت خودرو ،اقدام به آتش زدن خودرو می کند.

به گزارش صداوسیما، سرهنگ پیریایی رئیس پلیسراهور اهواز گفت: یکدستگاه خوردوی سواری ریو در 26مهرماه 96 ساعت 19:35 شب با ورود به محدوده طرح ترافیکی پارک شده و راننده خودرو را باسویچ وشیشه پایین رها کرده است.

وی افزود: ماموران راهور پس از استعلام خودرو متوجه می شوند سواری ریو بالغ بر 2میلیون و 600 هزارتومان جریمه تخلف رانندگی و شاکی خصوصی و ورود به محدوه ترافیکی را دارد.

پس از مراجعه راننده از وی درخواست مدارک خودرو شده که با ممانعت راننده مواجه شده و با توجه به عدم احراز مالکیت و جریمه سنگین وشکایت شاکی، ماموران درخواست اعزام جرثقیل برای انتقال خودرو به پارکینگ را می کنند.

متاسفانه در این حین راننده بنزین را ازخودرو بیرون آورده وبا پاشیدن بنزین به سمت خودرو ،اقدام به آتش زدن خودرو می کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.