پرش به محتوای اصلی

تورم تک رقمی در سال آینده

کد خبر 246852
61

رئیس کل بانک مرکزی گفت: با حفظ انضباط پولی و مالی دولت، در سال آینده هم تورم تک رقمی خواهیم داشت.

ولی‌الله سیف در حاشیه جلسه امروز (یکشنبه) هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره اقدام بانک مرکزی در تحقق شعار سال اظهار کرد: دولت در ایجاد اشتغال دستاوردهای خوبی داشته است. در زمینه تولید هم دولت و نظام بانکی به همراه سایر دستگاه‌ها دستاوردهای خوبی داشته است. اقدام نظام بانکی درحمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط و بردن تولید در اقصی نقاط کشور تاثیر مهمی در رشد اقتصادی کشور داشته است.

وی در ادامه افزود: رشد اقتصادی کشور در ۹ ماه امسال بدون نفت بالای ۴ درصد بوده است.

سیف با اظهار خوشحالی از تداوم تورم تک رقمی تصریح کرد: تورم تک رقمی در سال ۱۳۹۵ به دست آمد. در سال ۱۳۹۶ حفظ شد و با حفظ انضباط پولی و مالی دولت، در سال آینده هم تورم تک رقمی خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا،سیف ادامه داد: انضباط مالی و پولی می تواند تضمین کننده رشد اقتصادی، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال شود. دولت دستاوردهای خوبی در سال ۱۳۹۶ در تحقق شعار سال داشته است که ادامه این فعالیت‌ها در سال آینده می تواند رفاه بیشتری برای مردم ایجاد کند.

رئیس کل بانک مرکزی در پایان اصلاح نظام بانکداری، استحکام صورت‌های مالی بانکها، ایجاد تعادل در دارایی ها و بدهی‌های بانکها، ایجاد نظام کنترل ریسک در نظام بانکداری، تعادل مصارف و منابع ارزی کشور و ایجاد تعادل در نرخ بازار ارز از اولویت‌های بانک مرکزی در سال ۱۳۹۷ است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.