پرش به محتوای اصلی

توافق فرستاده آمریکا با رئیس مجلس لبنان بر سر پیش‌نویسی برای آتش بس

کد خبر 1100069
آمریکا رئیس مجلس لبنان پیش‌نویسی آتش بس

آموس هوخشتاین، فرستاده ویژه ایالات متحده و نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، بر سر پیش‌نویس توافقی برای آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله که بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل است، به توافق رسیده‌اند.

بنا به گزارش دویچه وله؛ نبیه بری که متحد حزب‌الله است، هفته گذشته به العربیه گفته بود سفر هوخشتاین “آخرین فرصت پیش از انتخابات ایالات متحده” برای رسیدن به آتش‌بس است و او هرگونه تغییر در قطعنامه ۱۷۰۱ را رد خواهد کرد.

قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل که به درگیری‌های سال ۲۰۰۶ میان اسرائیل و حزب‌الله پایان داد، خواستار عاری بودن جنوب لبنان از هرگونه نیرو یا تسلیحاتی به غیر از نیروهای دولت لبنان است.

این قطعنامه از زمان تصویب به‌طور کامل اجرا نشده و به حزب‌الله اجازه داده است که به میزان قابل توجهی زرادخانه تسلیحاتی و توانایی‌های دفاعی خود را تقویت کند.

در گزارش روز پنجشنبه ۲۴ اکتبر العربیه آمده است که هوخشتاین منتظر پاسخ اسرائیل به این پیشنهاد است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.