پرش به محتوای اصلی

توافق آلمان با ازبکستان برای اخراج افغان‌ها

کد خبر 1092191
توافق آلمان با ازبکستان برای اخراج افغان‌ها

آلمان توافقنامه مهاجرت را با ازبکستان امضا کرد.

رویترز نوشت: اولاف شولتز، صدراعظم آلمان گفت: قراردادی با ازبکستان امضا کرده‌ایم تا امکان مهاجرت کارگران ماهر از این کشور آسیای مرکزی را برای حمایت از اقتصاد آلمان و بازگشت برخی از مهاجران فراهم کنیم.
شولتز پس از دیدار با شوکت میرضیایف، رئیس جمهور ازبکستان در شهر سمرقند گفت: «ما مهاجرت کارگرانی استعدادهای عالی دارند نیازمندیم تا اقتصاد ما رشد کند».

صدراعظم آلمان هیچ اشاره‌ای به جزییات این توافق نکرد و فقط گفت: دو کشور برای آنهایی که باید برگردانده شوند به توافقی ساده و بدون پیچیدگی دست یافته‌اند. او به گمانه‌زنی و پرسش‌ها در مورد گنجاندن افغان‌های اخراجی از آلمان در این قرارداد اشاره نکرد.

در همین رابطه نانسی فیزر که صدراعظم را در این سفر همراهی می‌‌کرد قرارداد را با همتای ازبک خود امضا نمود. فیزر یکی از سرسخت‌ترین سیاستمداران در مورد برخورد با مهاجران است. او گفته قصد دارد اخراج افغان‌ها را شدت ببخشد.

به گزارش شفقنا؛آلمان ماه گذشته سیستم سخت‌تری را برای ورود مهاجران وضع کرد و صدها افغان را نیز اخراج نمود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.