پرش به محتوای اصلی

تنها یک هفته تا پایان «لوور» در تهران

کد خبر 292924
28

در ماه‌های پایانی سال گذشته، ۵۶ اثر تاریخی لوور پاریس برای برگزاری نمایشگاه «گنجینه‌هایی از مجموعه ملی فرانسه» با عنوان «موزه لوور در تهران» از فرانسه به تهران رسید و ۱۵ روز بعد یعنی ۱۴ اسفند این آثار بعد از چیدمان ویترینی و تامین امنیت کامل آماده بازدید گردشگران و علاقه‌مندان آثار تاریخی شد.

از ۱۴ اسفند سال گذشته و زمان افتتاح «لوور تهران» در موزه ملی ایران، تا ۱۶ اردیبهشت امسال ۱۷۰ هزار و ۹۳۱ نفر همه طیف‌ها و اقشار جامعه از «لوور شعبه تهران» دیدن کرده‌اند و از سوی دیگر، درخواست‌های مختلفی از ادارات، موسسات تحقیقاتی و دیگر دستگاه‌ها برای حضور در موزه ملی ایران و بازدید از لوور تهران داریم.

روزنامه دنیای اقتصاد:از زمان آغاز نمایش این آثار تاریخی در موزه ملی ایران، مدت زمان نمایش آنها تا ۱۸ خرداد امسال اعلام شده بود، تاریخی که هر چند ۱۰ روز تا پایان آن باقی است، اما با توجه به تعطیلی‌ نیمه خرداد، دو روز از مدت زمان بازدید از لوور شعبه تهران کم می‌شود وفقط هفت روز فرصت باقی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.