پرش به محتوای اصلی

تمرینات صنعت نفت از امروز آغاز می‌شود/ بغلانی به دیداربا پیکان می‌رسد

کد خبر 140538
22

تمرینات تیم فوتبال صنعت نفت برای حضور در هفته دوازدهم لیگ برتر از امروز در آبادان برگزار می‌شود.

به گزارش فارس، تیم فوتبال صنعت نفت در چارچوب هفته داوزدهم لیگ برتر باید با پیکان روبرو شود. این بازی بعد از تعطیلات لیگ برتر روز چهارشنبه 24 آبان در تهران برگزار می‌شود.

* تمرینات تیم فوتبال صنعت نفت بعد از شکست این تیم مقابل گسترش فولاد 2 روز تعطیل شد. بازیکنان صنعت نفت از امروز تمرینات خود را آغاز می‌کنند.

* حسین بغلانی که در بازی با گسترش فولاد به دلیل مصدومیت و کشیدگی عضله غایب بود کم کم به وضعیت آمادگی دست می‌یابد. طبق اعلام پزشک صنعت نفت به خبرنگار فارس احتمال نرسیدن بغلانی به دیدار با پیکان تنها یک درصد است.

* کاروان صنعت نفت قرار است روز دوشنبه هفته آینده عازم تهران شود.

* بازیکنان برزیلی صنعت نفت به دلیل فرصت کم تعطیلات تمرینی این تیم در آبادان ماندند و به کشور خود سفر نکردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.