پرش به محتوای اصلی

یک مقام ژاپنی خبر داد:

تلاش توکیو برای نتیجه بخش بودن سفر آبه به ایران

کد خبر 552519
45

یک مقام ارشد ژاپنی گفت توکیو تلاش می کند سفر نخست وزیر این کشور به ایران نتیجه بخش باشد.

یک مقام دولت ژاپن سفر «شینزو آبه» به ایران را نخستین سفر بالاترین مقام اجرایی این کشور به تهران طی ۴۰ سال اخیر عنوان کرد و گفت توکیو تمام تلاش خود را به کار می بندد تا این سفر نتیجه بخش و پربار باشد.

هر چند هنوز برنامه ها دیدارهای آبه در تهران اعلام نشده اما این مقام ژاپنی از قصد وی برای دیدار و گفتگو با مقامات ارشد ایران در این سفر خبر داد.

بر این اساس یکی از اهداف این سفر که یک سال پس از خروج آمریکا از توافق هسته ای انجام می گیرد، کاستن از تنش ها در منطقه است.

توکیو همچنین در تلاش است در میانه نگرانی های موجود در خصوص رویارویی نظامی، راهی را برای گفتگو و تعامل دو طرف باز کند.

روز گذشته رسانه ها اعلام کردند که نخست وزیر ژاپن اواخر هفته پیش رو به ایران سفر کرده و در خصوص تنش های بین تهران و واشنگتن با مقامات ایران گفتگو خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.