تلاش بی نتیجه درپرسپولیس برای ماندن افشین پیروانی!

  • ورزشی
  • دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ ۲۰:۳۱
    کد خبر :1200633
افشین پیروانی
شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس تصمیم قطعی خود درباره سرپرست این تیم که سفر پرحاشیه‌ای به آمریکا داشته را گرفته است.

به گزارش مشرق، کنارگذاشتن افشین پیروانی از باشگاه پرسپولیس به دلیل سفر پرحاشیه به آمریکا در بحبوحه جنگ تحمیل ایالات متحده علیه کشورمان، جنبه قطعیت به خود گرفته و باشگاه پرسپولیس به‌زودی این موضوع را رسانه‌ای خواهد کرد.

یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه، به دنبال این است تا بتواند جلوی کنارگذاشتن پیروانی را بگیرد و حتی گفته می‌شود کلمه «تعلیقی» در حکم اولیه باشگاه پرسپولیس که از طریق رسانه رسمی این باشگاه منتشر شد را هم او در خبر گنجانده بود.

بااین‌همه و پس از بررسی‌های مکرر در نهایت، باشگاه پرسپولیس تصمیم به کنارگذاشتن قطعی پیروانی از سرپرستی سرخ‌پوشان گرفته و شنیده می‌شود که به‌زودی این خبر از سوی باشگاه پرسپولیس به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

 فارس/
0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید