پرش به محتوای اصلی

تغییر زمان امتحانات نهایی به دلیل مراسم تشییع رهبر انقلاب

کد خبر 1209312
۱۳ تیر؛ زمان پیشنهادی آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات نهایی پایه ۱۱ و ۱۲

بررسی احتمال تغییر زمان آزمون‌ها به‌دلیل همزمانی با مراسم تشییع دردستور کار ستاد عالی آموزش و پرورش قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، بررسی احتمال تغییر زمان آزمون‌ها به‌دلیل همزمانی با مراسم تشییع دردستور کار ستاد عالی آموزش و پرورش قرار گرفت.

حسین صادقی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش درباره احتمال تغییر در زمان برگزاری آزمون‌های نهایی به علت همزمانی با تشییع پیکر امام شهید اظهار کرد: برنامه برگزاری آزمون‌ها پیش از این ابلاغ شده بود، اما به علت همزمانی با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در تهران و شهرهای قم و مشهد، موضوع بار دیگر در دستور بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: قرار است ستاد عالی آزمون‌ها این موضوع را مجدداً طرح و بررسی کند و احتمال دارد در این زمینه تدابیری اتخاذ شود. در حال حاضر نیز تنها استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی درگیر این مسئله هستند و تعداد شرکت‌کنندگان به گونه‌ای نیست که آسیبی به روند کلی برگزاری آزمون‌ها وارد کند.

صادقی ادامه داد: این موضوع امروز در شورای معاونان مطرح شد و مقرر شد ابعاد مختلف آن بررسی شود. به محض نهایی شدن تصمیمات، اطلاع‌رسانی رسمی انجام خواهد شد.

وی تأکید کرد: هرگونه تغییر یا تصمیم جدید درباره زمان و نحوه برگزاری آزمون‌ها پس از جمع‌بندی نهایی ستاد عالی آزمون‌ها به اطلاع دانش‌آموزان، خانواده‌ها و رسانه‌ها خواهد رسید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.