پرش به محتوای اصلی

تعیین فعالیت مدارس متناسب با شرایط امنیتی هر منطقه

کد خبر 1236067
فعالیت مدارس شرایط امنیتی

در پی انتشار اخباری درباره غیرحضوری شدن فعالیت مدارس در برخی مناطق استان هرمزگان، اعلام شده است که مدارس بندرعباس سه روز در هفته به‌صورت حضوری و دو روز به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد. همچنین فعالیت مدارس در شهرهای قشم، سیریک و جاسک به‌صورت ترکیبی از آموزش حضوری و مجازی خواهد بود.

تعیین روزهای حضور دانش‌آموزان در مدارس و روزهای برگزاری آموزش غیرحضوری بر عهده مدیران مدارس است. همچنین تصمیم‌گیری درباره تعطیلی احتمالی مدارس با توجه به شرایط هر منطقه انجام می‌شود.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به الگوی جدید بازگشایی مدارس اظهار کرد: شرایط هر منطقه به‌صورت جداگانه بررسی می‌شود و در مناطقی که خطری دانش‌آموزان و کادر آموزشی را تهدید نمی‌کند، آموزش حضوری در اولویت خواهد بود.

وی افزود: در مناطقی که با تهدیدهای امنیتی مواجه هستند، از الگوی ترکیبی آموزش و ظرفیت فضاهای امن برای استمرار ارتباط حضوری میان دانش‌آموزان و معلمان استفاده خواهد شد.

به گزارش تسنیم، بر اساس این توضیحات تصمیم‌گیری درباره نحوه فعالیت مدارس با مشارکت فرمانداران و شوراهای تأمین انجام می‌شود و الگوی نهایی پس از جمع‌بندی، در روزهای آینده به سراسر کشور ابلاغ خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.