پرش به محتوای اصلی

تعطیلی مدارس و دانشگاههای تهران تا آخر هفته

کد خبر 967924
تعطیلی تهران

در پایان جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا که بعدازظهر امروز تشکیل شد، مقرر شد تمامی دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزش استان تهران در تمامی مقاطع تحصیلی به جز در دو شهرستان‌ دماوند و فیروزکوه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 28 و 29 دی‌ماه به صورت غیر حضوری فعالیت کنند. همچنین کودکستان‌های استان تهران به جز شهرستان‌های فیروزکوه و دماوند برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تعطیل خواهند بود.

تصمیم‌گیری برای برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان یا تعویق امتحانات در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به عهده روسای دانشگاه‌ها خواهد بود.

طرح زوج و فرد در دو روز آینده از در منزل اجرا خواهد شد و فروش روزانه طرح ترافیک نیز توسط شهرداری تهران متوقف شده است. بر این اساس پلیس راهور تهران بزرگ موظف شد تا از تردد شبانه کامیون‌ها به استثناء کامیون‌های حامل سوخت و مواد فاسدشدنی در سطح شهر تهران طی دو روز آینده جلوگیری کند.

فعالیت‌های ورزشی در محیط باز و سربسته برای فردا و پس‌فردا نیز ممنوع است و اداره کل ورزش و جوانان ملزم بر نظارت بر این موضوع است.

این کارگروه از شهروندان خواست که از ترددهای غیرضرور خودداری کرده و در صورت لزوم از ماسک مناسب N95 استفاده کنند. همچنین روسای ادارات با تقاضای مرخصی مادران دارای فرزند دانش‌آموز موافقت کنند.

شاخص کیفیت هوای تهران هم‌اکنون از مرز ۱۷۰ عبور کرده و در وضعیت ناسالم قرار دارد و در برخی ساعات و ایستگاهها به مرز خطرناک رسیده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.