پرش به محتوای اصلی

تعداد فعالان حوزه خدمات مخابراتی از ۶۰ مورد گذشت‎

کد خبر 287163
60

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با صدور یک پروانه خدمات ارتباطی ثابت جدید، تعداد پروانه‌های صادر شده Servco را به ۶۱ مورد رسانید.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با صدور لایسنس خدمات ارتباطی ثابت (Servco) برای شرکت «سریع سیستم جنوب»، پروانه‌های صادر شده در این حوزه را به 61 مورد رسانید.

دارندگان پروانه‌های Servco مجاز به ایجاد شبکه‌های دسترسی و انتقال اعم از سیمی و بی‌سیم نیستند و در صورتیکه ارائه محتوا بر بستر خدمات موضوع پروانه نیازمند موافقت یا دریافت مجوز از مرجع حاکمیتی مربوط باشد، دارنده پروانه باید ضوابط را رعایت و مجوزهای لازم را دریافت کند.

به گزارش تسنیم ،این لایسنس دو سال گذشته با هدف تجمیع پروانه‌های سابق ارتباطی و اینترنتی اعم از PSTN،PAP ، ISDP و ISP تدوین شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.